Profiteer van een dedicated server tegen een lagere prijs op onze server auction.
Valentino de Vries

Verbeterde VPS Systemen, VPS Cloud Verdwijnt & Prijsverhoging.

Als je een nieuwe VPS bij ons bestelt, krijg je nu toegang tot ons gloednieuwe platform. Er is flink geïnvesteerd in de VPS-systemen, met krachtige AMD EPYC en Xeon Gold-processoren, waardoor we betere prestaties en betrouwbaarheid kunnen garanderen dan ooit tevoren. Ook hebben we een flinke upgrade doorgevoerd in de manier waarop we VPS data opslaan, waardoor jij nu kunt genieten van razendsnelle lees- en schrijfsnelheden. We blijven voortdurend innoveren om aan de groeiende vraag te voldoen en onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden.

Ontvang 25% Korting met de code "HARDWARE" en profiteer van verbeterde prestaties!

Nieuw Beheerpaneel voor VPS Hosting

We luisteren naar jou! Na waardevolle feedback over het huidige Virtualizor-paneel hebben we besloten om over te stappen naar een nieuw platform voor onze nieuwe VPS-systemen. We hebben de overstap gemaakt naar Proxmox die we al enkele tijd gebruiken voor onze managed klanten, dat is geïntegreerd met een super gebruiksvriendelijk paneel, waardoor het beheer van je VPS bij DirectNode een fluitje van een cent wordt.

Cloud VPS: Tijdelijk Stopgezet

Even een heads-up: we hebben tijdelijk het Cloud VPS-aanbod stopgezet. Maar maak je geen zorgen, bestaande klanten kunnen hier gewoon gebruik van blijven maken. Deze beslissing hebben we genomen ter voorbereiding op de lancering van ons eigen platform. We werken er hard aan om onze Cloud VPS snel weer beschikbaar te maken, en we zorgen ervoor dat bestaande klanten geen enkel voordeel mislopen. Meer informatie hierover volgt binnenkort, dus houd je mailbox in de gaten!

Prijsverhoging...

Tja, we moeten er even open over zijn... We hebben besloten om de prijzen voor al onze diensten te verhogen. Dit doen we om een nog betere kwaliteit te kunnen garanderen en onze groei verder te ondersteunen. Het spijt ons als dit voor enige ongemak zorgt, maar we hopen dat je begrijpt dat dit een noodzakelijke stap is. Het goede nieuws is dat deze prijsverhoging alleen van toepassing is op nieuwe klanten, dus als je al klant bij ons bent, blijven de prijzen hetzelfde. De nieuwe prijzen worden vanaf 5 april op onze website weergegeven. Wil je nog profiteren van de huidige prijzen? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling vóór die tijd!

Welkom bij onze eerste blog!

En last but not least: dit is onze allereerste blogpost en we zijn super enthousiast om met bloggen te beginnen! Momenteel heeft onze blog nog niet alle toeters en bellen, maar we werken er hard aan om deze binnenkort te verbeteren. Wanneer onze nieuwe website wordt gelanceerd. Ja, je leest het goed, er komt een gloednieuwe website aan!